Rockstar Almenar Drifting

El pasado fin de semana estuvimos en Almenar -Lerida- haciendo drift para la gente de alli y los chicos de rockstar estuvieron patrocinando el evento y regalando latas de su excelente “enegy drink”.

 

Decir que aunque el parking era algo pequeño, al final el evento estuvo muy bien y la gente lo disfrutó de verdad, han prometido un parking mas grande para la proxima vez, que esperamos sea en breve :)

 

Gracias a Santy por organizarlo, a Lluis y a Oriol de Rockstar, a todos los drifters y a Prat Attack por estar alli. Un saludo y gracias! :)

 

 

 

 

y aqui un video de la jornada

No related posts.

4 Responses to Rockstar Almenar Drifting

 1. pilz31 dice:

  Hey nino! acavo de veure tots aquests videos i les coses que fas, i em semblen genials, tens molt bon nivell anant de canto (aviat ja et veig al d1gp!), i el silvia m’encanta com queda amb tants esponsors, es molt racing.
  Bueno, records, enhorabona, i a seguir així! sempre de cantu!

 2. Ninocrack dice:

  ep Pilz!!! que es de la teva vida, encara tens el Z o que. M´alegra saber de tu, mercy pels teus comentaris!!!

  cuidat i sempre de canto!

 3. pilz31 dice:

  Encara tinc el Z, ja no es apte per circular per la via publica i el porto amb un remolc, pero fa la tira que no el faig anar, i em pasa pel cap de vendre’l, pero veient el que fas tu em venen moltes ganes d’animarme i treure’l alguna que altra vegada, a veure si al proxim event drift em va bé i puc venir a veure’t.
  M’ha fet molta ilusió veure’t driftejar tant bé, m’aniré pasant de tant en tant per aquesta web tant maja que t’has currat.
  M’agradaria que cuan sabesis que s’aproxima algun event, m’ho fesis saber per email, i si puc asistiré encantat.

 4. Ninocrack dice:

  aixo esta fet home! jo per las proximes tandas, que seran o be gener o a princpis de febrer, t envio un email per si et vols apuntar, o si no per passarte a veurens. M´alegra saber que encara el tens, es un d aquells cotxes mitics del club, per mica que pugis no el venguis, no et pagaran el que val i a mes seria molt extrany veure a dins a un altre que no fos tu

  cuidat, estem en contacte!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>